Hakkında antrasit duvar boyas

Wiki Article

Antrasit üzere koyu renklere alan okumanın yolu cevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller yardımıyla antrasit renk farklı bir mekana sefer mimarilmasını sağlar.

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir tarz sulplabilir. Renkler hayatımızın ortamında bizim tayf halimizi yönlendirmeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Ani fren ve ilçe esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda fariğ uyumasını sağlamlar.

Döşek kafalığından pike ekibina, duvar renginden mobilyaya denli bütün detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Yeni eve çıkanlar, evine modern bir faça vermek isteyenler, evet da yaklaşan zamanda ailesine yeni bir duygusal katılanların henüz konforlu, kullanışlı ve güzel duyu bir dirim meydanı dâhilin değerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine tam uyum sağlayan son grado şık tasarımların bucak aldığı Bellona kataloğunda, siz de evinizi dönüştürecek birbirinden kaliteli takımları, tekli möble ve aksesuarları aptalfedebilirsiniz!

Fil kadın rengi senelerın eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yapmak isteyenler tercihleri arasındadır.

Bu arada duvara biraz davranış ulamak istiyorsanız geometrik duvar boyama, bant tekniği kadar uygulamalardan da saye alabilirsiniz. Bu iki antrasit gri dekorasyon duvar dekorasyonu fikrinin tafsilatlarına “Farklılığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” tasarmızdan goldfix ulaşabilirsiniz.

Elan dargın tonlarla yan yana kullanıldığında rahatlatıcı bir hüküm yaratırken, canlı renklerle yan yana kullanıldığında henüz keleş ve çağcıl bir görünüm sağlamlar.

Odanın henüz basit aydınlanmasını katkısızlar. Daha aydınlık bir ortam oluşmasını esenladığı midein odadaki gayrı tezyinî ürünlerin daha kabartılı olmasını esenlar.

Antrasit ile uyumlu renkler ortada kırmızı, sarı ve antrasit duvar boyas turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek hamam bir hava yuvarı yaratır.

Tabii ışıkla harmanlandığında yahut hararetli renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza suhunet ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yaratabilirsiniz.

Antrasit, gri rengin koyu tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sıkça kullanılmaya kafalamıştır.

Eğer hane dekorasyonunda zahir gri tonlarını yeğleme edecekseniz size önerimiz, ilgi çekici ve canlı renkler yardımıyla alandaki hareketi esenlamanız olur.

Antrasit rengi banyo dolabı Hilton banyo modelleri ve fiyatları yazkaloriın kapak resmi olarak kullandığımız antrasit gri, banyo dolapları ve banyo dekorasyonu derunin bile kullanılabilir bir renktir.

Report this wiki page